_PAŽNJA!

_Želiš li priliku za afirmaciju na ZAGREBAČKOJ, ali i MEĐUNARODNOJ PLESNOJ SCENI? Raditi s renomiranim KOREOGRAFIMA i PLESAČIMA? Misliš da to možeš? Imaš vremena? Imaš ono NEŠTO (što god to bilo)?


_Organiziramo audiciju za naš novi međunarodni projekt, a tražimo dvoje plesača, jednu djevojku i jednog dečka!


_KONCEPT

Britanska plesačica i koreografkinja Laura Kriefman dolazi u Zagreb raditi s kazališnom kompanijom Nu:Write, koja je izrasla iz Nu:Write Theatre Festivala, na kojem je Laura prošle godine sudjelovala kao umjetnička producentica uzbudljivog londonskog West End kazališta "Tristan Bates", te voditeljica plesne trupe The Guerilla Dance Project. Ovdje pogledaj što Laura inače radi, te kakve je sve krasne stvari postavila i ostvarila u Zagrebu 2010. u sklopu našeg festivala:
Guerilla Dance Project
Guerilla Dance Project Zagreb
Midnight Matinees

Ono što Laura dolazi raditi ovaj put je sudjelovati u našem projektu koji se zove PLAYlist.

28. veljače ove godine počinju probe koje će trajati do 7. ožujka, a dva plesača koji prođu audiciju će u tom periodu s Laurom Kriefman napraviti neverbalni, plesni komad koji će trajati oko 5 minuta. Taj komad bit će premijerno izveden kao jedan od dijelova PLAYliste 7. ožujka u Teatru &TD! Izvest će se još pet puta, svake večeri od 7. do 11. ožujka.

Ostale predstave PLAYliste režirat će: Senka Bulić, Marina Petković, Mislav Brečić, Ivan Plazibat i drugi, tako da garantiramo društvo "velikih igrača". :)

Po završetku zagrebačkih izvedbi ista će predstava posjećivati prijateljske festivale po "bijelom svijetu"!


_ŠTO TRAŽIMO OD TEBE?

Svaki kandidat će imati točno 100 sekundi, te od tebe tražimo da u tom vremenu iskoristiš stol, stolac i... ispričaš priču o dvoje ljubavnika u onom trenu u kojem shvaćaju da su došli do zida i pitaju se – možemo li dalje graditi ili je ova veza zaista propala?

Laura Kriefman traži dvoje plesača (cura i dečko) koji shvaćaju fizičko značenje pokreta, koji imaju visok stupanj fleksibilnosti i volju za napredak. Dobro poznavanje engleskog jezika je bonus! Trebaju biti spremni na improvizaciju na navedenu temu koristeći dvije stolice, stol i šalicu.


Glazbu donosiš sam/a, ali mora biti domaća rock glazba iz razdoblja 80-ih, to jest, glazba domaćeg Novog vala, jer je ona okosnica PLAYliste!


_TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Plesači suvremenog plesa, klasičnog baleta, jazz dancea, hip-hopa, break dancea, tanga, salse, ma može i zumbe, ukoliko su spremni pristati na naše uvjete i voljni uložiti svoja znanja i vještine radi prikupljanja onih novih (znanja i vještina).

Možeš se prijaviti sam/a ili u paru!

PRIJAVE PRIMAMO DO 10. u ovom mjesecu, i to do 23:57h!


_KAKO SE PRIJAVITI?

Pošalji nam sljedeće podatke e-mailom na: dora@nuwritefestival.com

_ime i PREZIME
_DATUM rođenja (i godinu, da, i godinu)
_ZANIMANJE (i studiranje je posao, kao i gimnaziranje)
_plesno iskustvo
_broj MOBITELA
_e-mail adresu_pardon, adresu elektroničke pošte


_AUDICIJA

13. veljače 2011.,

od 16:00 h nadalje prema rasporedu koji će vam biti naknadno dostavljen,

u Zagrebačkom plesnom centru (popularno zvanom ZPC)!


_ŽIRI

ALEKSANDRA MIŠIĆ_plesačica i koreografkinja
DORA PREMILOVAC_Nu:Write Theatre Festival (Koordinatorica plesnog programa)
LANA BRČIĆ_Nu:Write Theatre Festival (Koordinatorica festivala)
OGNJEN VUČINIĆ_plesač i koreograf
SVEN COPONY_plesač i koreograf


SRETNO!!! :)